Arinek a hygiena

09.08.2015 00:00

Stalo se dne 07.08.2015 večer.

   Jako každé štěňátko, učíme i malého Arinka nějaké té základní hygieně. Zpočátku, když se narodil bylo to snadné – o vše se postarala maminka. S postupem času, snažíme se mu vštípit hygienické návyky my lidé, ale zaměřujeme se zejména na loužičky, bobíky zatím neřešíme, jen je rychle uklidíme pryč, pokud možno dříve, než je stihne „odklidit“ a dokonce s velkou chutí zase ta mamina. (Fuj, fuj, pak se hned žene, dát mi pusinku...)

   A tak se nějak stalo, že malý Arinek nabyl dojmu, že když udělá bobek, on nějak sám po chvilce někam odejde či jinak zmizí. – No a tak usoudil, že je potřeba pečlivě prozkoumat, kam jako, že to ty bobky chodí..., kde se schovávají? 

   Jak „vymyslel“, tak učinil. –  Potají, za mými zády, když viděl že se pilně věnuji své práci u PC, vytlačil pěkného „bobeše“, obešel jej, zalehnul k němu a jal se jej pozorovat... Asi se mu zdálo, že bobek se dlouho nemá k žádnému činu, tak se jej pokusil vyprovokovat usilovným „hrůzostrašným“ zaštěkáním.  Bohužel, bobek stále nic,  jen mi, jako paničce došlo, co že se to děje...

   Chudák malý Arinek, zase neviděl bobeše odcházet.